KONYA / HALKAPINAR - Halkapınar Ortaokulu

Halkapınar Ortaokulu

Bahçelievler Mahallesi Büyükdoğan Caddesi 107403 Sok No 1
Vizyon
Başkalarının vizyonlarını belirlerken örnek alacakları bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Halkapınar Ortaokulu olarak; insanlar arasında doğuştan gelen bazı farklılıkların bulunduğunu göz ardı etmeden bu farklılıkların eğitimin bir sonucu olarak sonradan meydana getirilenlerin yanında hemen hemen bir hiç olduğuna inanan kadromuzla öğrencilerimizi topluma, toplumu ülkenin geleceğine hazırlamaktır. Halkapınar YBO olarak; insanlar arasında doğuştan gelen bazı farklılıkların bulunduğunu göz ardı etmeden bu farklılıkların eğitimin bir sonucu olarak sonradan meydana getirilenlerin yanında hemen hemen bir hiç olduğuna inanan kadromuzla öğrencilerimizi topluma ,toplumu ülkenin geleceğine hazırlamaktır.
Ulaşım
Her saat başı ilçe arabası gelip gitmektedir. Öğretmenler genellikle kendi arabalarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Servis yoktur.
3900 nufüslu yerleşim yeri.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Konya İli´ne uzaklığı 167 km Okulumuz ilçe merkezindedir. Okulumuza en yakın diğer ilçe merkezi (Ereğli) 17 km.
Okulumuzda her yıl TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı gerçekleştirilmektedir.